slaafjesSlaafje te kijk gezet

Dit slaafje wordt in het openbaar toilet behoorlijk te kijk gezet door haar meesteres. ze wordt door haar geneukt met een voorbinddildo en moet er ook nog aan zuigen. Dan komt er een toilet bezoeker aan die dit zo geil vindt, dat hij raagt of hij die slaaf ook wel even neuken mag.

dominante slet overmeesterd

Deze domonante slet krijgt de schrik van haar leven. Ze denkt haar man even te overmeesteren door hem vast te binden en te bebruiken, maar hij wil hier niets van weten. Hij maakt zichzelf los, gooit haar op de grond en gebruikt haar als zaad container, zoals slaafjes horen te functioneren.

de onderdanige arts

Deze mooie arts is zo onderdanig als maar zijn kan, vooral als het om haar baas gaat. Na kantoor uren neemt hij haar in zijn kantoor en dan neemt hij haar ook letterlijk. Kleren uit, ik ben hier de baas en nu zuigen jij vuile slet! Laat mij voelen wat je kunt!

'twee slaafjes en hun meester

Twee slaafjes voor de prijs van een. Dat is wat hij altijd al wilde. Toen zijn beste vriend zijn slaafje ergens wilde dumpen nam hij haar over en nu heeft hij twee van die geile sletten waar hij mee doen en laten kan wat hij maar wil! Als dat geen luxe is..

gebruikte teef in een kooi

In deze kooi zit een slaafje. Dee teef heeft het recht om gebruikt te worden door allee aanwezige mannen. Ze halen haar uit haar kooi, neuken haar in alle gaten en spuiten haar helemaal onder ,waarna ze weer achter slot en grendel mag. tot de heren weer zin in haar hebben natuurlijk.

zuipiende criminele maakt slaafjes

In deze cel is er geen tijd voor mooie praatjes. een zuipende criminele meid ziet een lekker onschuldig blond sletje binnen komen en ruikt niet alleen haar kansen maar ook die natte kut, die ze eens lekekr wil misbruiken. Dus kleren uit, voorbinddildo voor en neuken maar, slaafje!

samen een slaafje neuken

Twee vrienden nemen samen een slaafje dat zich vrijwillig aanbiedt via het internet. Ze komt bij hem thuis waar ze haar van alles om doen zodat ze geen kant op kan. Die blonde teef zal eens voelen hoe het is om echte slaaf te zijn en krijgt er van die dikke pikken dan ook flink van langs.

Lekker zuigen of eraan geloven

Lekekr zuigend aan haar sigaret loopt deze nietsvermoedende meid naar binnen, als een overvaller haar vastgrijpt en knevelen zal. Hij dwingt haar een geil pakje aan te doen en als dat zover is, doet hij een voorbinddildo voor die hij in haar anus ramt, terwijl hij met zijn eigen lul haar kutje aan het verkrachten is.

van de vloer eten slaaf!

Een mooie slavin moet van de vloer eten uit een bakje van haar meesteres. De meesteres heeft echter ook nog een meester die dit alles aanziet en er zo geil van wordt dat de meiden hem noodgedwongen samen moeten gaan verwennen. Zuigen en neuken van de bovenste plank