insertionsSteek em erin!

Sommige dildo's zie je en dan denk jë: Hoe kan dat in hemelsnaam in een kut passen? Nou, vrouwen als deze roodharige milf hebben daar geen enkel probleem mee. Ze doen aan insertion en dat kan maar een ding betekenen, alles wat je kunt vinden in je natte kut proppen.

hele geile bier reclame

Dit spotje ging te ver en is daardoor nooit uitgezonden. Het laat zien hoe een vrouw van alles in haar wijde kut propt. En als klap op de vuurpijl neemt ze een megafles van een bekend biermerk en laat haar kut er langzaam overheen zakken. Gelukkig hebben wij er beslag op weten te leggen!

Mooie lesbo vuist zichzelf

Ze is dan wel lesbisch, toch kan ze intens genieten van dingen die diep in haar kutje gestoken worden. Nadat ze met dildo's in haar kut heeft lopen vrotten, steekt ze tot haar eigen verrassing haar gehele vuist diep in haar snee, en gaat zichzelf fistfucken tot ze spuitend klaar weet te komen.

Grote insertions in uitgerekte kut

Zie hier hoe je van alles kan inserten als je je kut maar genoeg opgerekt hebt. Deze vrouw heeft dat wel voor elkaar want ze kan een hele fles in haar kut stoppen en duwt er dan ook nog gewoon even grote winterpenen bij naar binnen.

Boerin steekt die dildo erin

Deze boerin heeft nooit een geile kerel aan de haak weten te slaan en heeft manieren gevonden om zichzelf te verwennen zonder man. Ze koopt een enorme dildo waar ze zichzelf hard mee gaat neuken. Als ze die extreme dildo diep in haar kut propt, komt ze niet alleen heftig klaar, ze kan ook niet meer stoppen!

hoeveel dildo's in haar kut?!

Hoeveel dildo's stak die vrouw in haar kut? Ik hoor het mijn kameraad nog zeggen. Daarom heb ik het eventjes op het internet gezet zodat hij het kan zien. Ze steekte drie dildo's tegelijkertijd in haar kutje en kan er zonder problemen van genieten. waanzinnig maar oh zo waar..

plezier met twee dildo's

Plezier met 1 dildo is al lekker maar dit sletje wil meer. Ze steekt twee van die dingen diep in haar natte geschoren spleet. En als toetje probeert ze nog een derde. Als die net niet past is het echter geen probleem, dan doet ze er gewoon eentje in haar mondje om op te zuigen.

een glazen voet in haar kut

Deze vrouw werkt in een keldingzaak en jat stiekem een glazen voet van een mannewuin. Die neemt ze mee naar huis en in de late uurtjes gaat ze op de bank liggen, doet haar slipje uit en steekt die glazen voet helemaal in haar ontzetten wijde en vooral natte kut.

Slagroom bus insertion

Zie hier hoe een smerig sletje zich flink vermaakt met een lekkere grote slagroombus. Ze stopt hem in haar kut met enige moeite en pompt hem lekker op en neer. Dan spuit ze haar hele kut vol met slagroom tot diep in haar baarmoeder en spuit ze met haar kutspieren het in lange witte stralen naar buiten.